Admin Admin
| Konu: MeTiN2 HaMaCHiLi PvP SeRVeR KuRMa==ÖzeL aNLaTıM==GM YaPMa==ViDEoLu AnLaTıM Ptsi Tem. 12, 2010 3:22 pm | |
| Meraba sayın mt2 bagımlıları sımdı sıze mt2 de hamachili server kurmayı gosterecegım ilk once asagıdakı kurulum lınklerını sırasıyla ındırın ve daha sonra kurulum videosu ve nacivat programını indirin
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- Linkler Rapid Preminium Uyelik Linkleridir. Linkler kirik duruma düşmez. Ama her 1 dosyayi indirdikten sonra modeminizi resetleyiniz. böylece beklemeden dosyalari indirebilirsiniz. --------------------------------------------------------------------------------------------------------
Asagida sifirdan MEtin2 Pvp Server kurmak icin gerekli dosyalar ve Kurulum videosu bulunmaktadir.
mt2 server dosyasi editlenmis serverdir. yani npc lerde zirhlar silahlar mevcuttur.
Server Ozellikleri : 1. NPC ler editlenmistir. a. Siahcida muharebe-hortlak-zehir-yari insan - kraliyet zirhlari vs.vs. b. zirhcida 66 zirhlari-kolye-kask-kalkan-bilezik vs.vs. c. markette +4 taslar (turkce oyniyanlar +5 taslari basamadigi icin +4) 2. NPC isimleri turkcelestirilmistir. * NPC ler ve Egitim aldigimiz ogretmenler.
3. Server ilk giristeki 1. gorevi tikladiginizda 94 lvl ve 200m para verir. 4. Serverin kayit (register sitesi mevcuttur.
Onemli Not :
1. Register sayfasi Mucoo arkadasimizin emegidir. 2. Baslangicta 94 lvl ve para ilavesi chinese43 adli arkadasimizin emegidir. Onlardan alinti yapilip server dosyalarinin icerisine ilave edilmistir
indirilmesi gereken dosyalar:::Dosya 1 indir Dosya 2 indir Dosya 3 indir Dosya 4 indir Kurulum videosu:: Kurulum Videosunu indir videonun calısması için işletim sistemınızde Divx player ın yuklu olması gerekmetedir..Linklerin bazı yerleri alıntıdır ama yinede...LuTFeN eMeqE Sayqı ****MoLeCuLeR cRaSh**** | |
|