...::::Tek Link Full Download::::...

MeTiN2 HaMaCHiLi PvP SeRVeR KuRMa==ÖzeL aNLaTıM==GM YaPMa==ViDEoLu AnLaTıM 56492329735878169338

İnternet Sayfamıza Hoşgeldiniz...

Sitemize üye olarak bir çok linki elde edebilirsin!!!

Anasayfa bölümünde bir çok konu bulunmaktadır....

MeTiN2 HaMaCHiLi PvP SeRVeR KuRMa==ÖzeL aNLaTıM==GM YaPMa==ViDEoLu AnLaTıM 58894069459745112515_thumb

MeTiN2 HaMaCHiLi PvP SeRVeR KuRMa==ÖzeL aNLaTıM==GM YaPMa==ViDEoLu AnLaTıM 56492329735878169338

İnternet Sayfamıza Hoşgeldiniz...

Sitemize üye olarak bir çok linki elde edebilirsin!!!

Anasayfa bölümünde bir çok konu bulunmaktadır....

MeTiN2 HaMaCHiLi PvP SeRVeR KuRMa==ÖzeL aNLaTıM==GM YaPMa==ViDEoLu AnLaTıM 58894069459745112515_thumb

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İStediğiniz Türden Dosya....

AnasayfaSite AnalizLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Sitemize Moderatör Aranmaktadır...
Başvuru yapacaklar admine ulaşabilirler...

MeTiN2 HaMaCHiLi PvP SeRVeR KuRMa==ÖzeL aNLaTıM==GM YaPMa==ViDEoLu AnLaTıM

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

Tecrübe Puanı : 173

MeTiN2 HaMaCHiLi PvP SeRVeR KuRMa==ÖzeL aNLaTıM==GM YaPMa==ViDEoLu AnLaTıM Empty
MesajKonu: MeTiN2 HaMaCHiLi PvP SeRVeR KuRMa==ÖzeL aNLaTıM==GM YaPMa==ViDEoLu AnLaTıM   MeTiN2 HaMaCHiLi PvP SeRVeR KuRMa==ÖzeL aNLaTıM==GM YaPMa==ViDEoLu AnLaTıM Icon_minitimePtsi Tem. 12, 2010 3:22 pm

Meraba sayın mt2 bagımlıları Very Happy sımdı sıze mt2 de hamachili server kurmayı gosterecegım Very Happy ilk once asagıdakı kurulum lınklerını sırasıyla ındırın ve daha sonra kurulum videosu ve nacivat programını indirin Very Happy

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Linkler Rapid Preminium Uyelik Linkleridir. Linkler kirik duruma düşmez.
Ama her 1 dosyayi indirdikten sonra modeminizi resetleyiniz. böylece beklemeden dosyalari indirebilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asagida sifirdan MEtin2 Pvp Server kurmak icin gerekli dosyalar ve Kurulum videosu bulunmaktadir.

mt2 server dosyasi editlenmis serverdir. yani npc lerde zirhlar silahlar mevcuttur.

Server Ozellikleri :
1. NPC ler editlenmistir.
a. Siahcida muharebe-hortlak-zehir-yari insan - kraliyet zirhlari vs.vs.
b. zirhcida 66 zirhlari-kolye-kask-kalkan-bilezik vs.vs.
c. markette +4 taslar (turkce oyniyanlar +5 taslari basamadigi icin +4)
2. NPC isimleri turkcelestirilmistir.
* NPC ler ve Egitim aldigimiz ogretmenler.

3. Server ilk giristeki 1. gorevi tikladiginizda 94 lvl ve 200m para verir.
4. Serverin kayit (register sitesi mevcuttur.

Onemli Not :

1. Register sayfasi Mucoo arkadasimizin emegidir.
2. Baslangicta 94 lvl ve para ilavesi chinese43 adli arkadasimizin emegidir.
Onlardan alinti yapilip server dosyalarinin icerisine ilave edilmistir

indirilmesi gereken dosyalar:::

Dosya 1 indir
Dosya 2 indir
Dosya 3 indir
Dosya 4 indir

Kurulum videosu::
Kurulum Videosunu indir
videonun calısması için işletim sistemınızde Divx player ın yuklu olması gerekmetedir..Very Happy

MeTiN2 HaMaCHiLi PvP SeRVeR KuRMa==ÖzeL aNLaTıM==GM YaPMa==ViDEoLu AnLaTıM 11021110

MeTiN2 HaMaCHiLi PvP SeRVeR KuRMa==ÖzeL aNLaTıM==GM YaPMa==ViDEoLu AnLaTıM 11021111

MeTiN2 HaMaCHiLi PvP SeRVeR KuRMa==ÖzeL aNLaTıM==GM YaPMa==ViDEoLu AnLaTıM 11021112

MeTiN2 HaMaCHiLi PvP SeRVeR KuRMa==ÖzeL aNLaTıM==GM YaPMa==ViDEoLu AnLaTıM 11021113

Linklerin bazı yerleri alıntıdır ama yinede...LuTFeN eMeqE Sayqı

****MoLeCuLeR cRaSh****

https://forumtime.catsboard.com

MeTiN2 HaMaCHiLi PvP SeRVeR KuRMa==ÖzeL aNLaTıM==GM YaPMa==ViDEoLu AnLaTıM
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Britney Spears - My Prerogative (Britney Hayranlarına Özel Video Klip) Full Download
» Britney Spears - Womanizer (Britney Hayranlarına Özel Video Klip) Full Download
» Britney Spears - I Just Wanna Fuck (Britney Hayranlarına Özel Video Klip) Full Download