ESET’in en çok bilinen ürünü olan NOD32, endüstri standartlarını yeniden tanımladı ve lider antivirüs yazılımı test kurumları tarafından ciddi beğeni gördü. Bu program virüslere, solucanlara, Truva atlarına, casus yazılımlara ve bilgisayar korsanlarına karşı entegre ve gerçek zamanlı koruma sağlamaktadır.
ThreatSense® Technology (Tehdit Sezme Teknolojisi) özelliği taşımakta ve hem kişisel hem de internet ağındaki bilgisayarları yeni ve değişmekte olan tehditlere karşı, pazarda bulunan rakip ürünlere göre daha üstün bir koruma imkanı sağlamaktadır. Tüm bunların yanı sıra, NOD32 üstün performansla, tehditleri ortaya çıkarma imkanı sunar ve en küçük bir izin bile değerlendirilmesini sağlar.
Nod32 her çeşit kullanıcıya en etkin ve basit çözümler sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. NOD32 Antivirüs Yazılımı kurumlar, küçük ve orta ölçekli iş yerleri, ev ve ev ofisler, eğitim uygulamaları ve ISP’lerde kolaylıkla uygulanabilmektedir. Diğer programlara kıyasla olası günlük tehditleri engeller. Her şeyden önemlisi, bugün ve sonrasında gelebilecek tehditlere karşı gönül rahatlığıyla korunmuş olduğunuzu hissettirir.
Eset Nod32 AntiVirüs'deki Yenilikler
*
ESET NOD32 AntiVirüs + Antispyware bileşeni Nod32 Antivirus 2.7 sürümünün ödüllü tarama motoru ile geliştirildi.
*
Sistem temizleme ve sızmaları engelleme özelliği geliştirildi.Bu sürümle artık akıllı temizleme ve sızmaları engelleme işlemleri artık kullanıcıya sormadan yapılıyor.Tabiki bu işlemleri yaptıktan sonra program size haber veriyor.
*
Bilgisayar taraması arkaplandaki çalışırken sistem kaynaklarınızın çok azını kullanıyor.Böylece yapılmakta olan tarama bilgisayarınızın performansını etkilemiyor.Bu bence insanların Nod32'yi tercih etmesindeki en büyük etken.Ben de bilgisayarımı yormaması ve etkili taraması nedeniyle Nod32'yi tercih ediyorum.
*
Nod32 2.7 sürümünden daha küçük boyutlu paketlerle güncelleştirmeler alınıyor.Bu sayede güncelleştirmeler hızlanıyor.
*
E-posta korumasıyla Microsoft Outlook ve Outlook Express programlarından gelecek virüsleri engelliyor.
Yeni sürümde programın arayüzünde büyük yenilikler var.Arayüz 3 boyutlu bir hal almış.Advanced ve standard mod olmak üzere iki halde görüntülenebiliyor.
ESET'İ İNDİRTIKLA
****MoLeCuLeR cRaSh****