Admin Admin
| Konu: Dört İşlem(Kodlar) Salı Tem. 13, 2010 3:06 pm | |
| - Kod:
-
Private Sub btntopla_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btntopla.Click topla() End Sub Sub topla() If txtsayi1.Text = "" And txtsayi2.Text = "" Then MsgBox("Deger Giriniz") Else lblgoster.Text = txtsayi1.Text + +txtsayi2.Text
End If End Sub
Private Sub btncikar_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btncikar.Click cikar() End Sub Sub cikar() If txtsayi1.Text = "" And txtsayi2.Text = "" Then MsgBox("Deger Giriniz") Else lblgoster.Text = txtsayi1.Text - txtsayi2.Text
End If End Sub
Private Sub btncarp_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btncarp.Click carp() End Sub Sub carp() If txtsayi1.Text = "" And txtsayi2.Text = "" Then MsgBox("Deger Giriniz") Else lblgoster.Text = txtsayi1.Text * txtsayi2.Text
End If End Sub
Private Sub btnbol_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnbol.Click bol() End Sub Sub bol() If txtsayi1.Text = "" And txtsayi2.Text = "" Then MsgBox("Deger Giriniz") Else lblgoster.Text = txtsayi1.Text / txtsayi2.Text
End If End Sub | |
|